Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Snétberger Zenei Tehetség Központ meghallgatási felhívás

Időpont: 2014. február 28 - március 8.
A Felsőörsön működő Snétberger Zenei Tehetség Központ felvételt hirdet a 2014. nyarán induló egy éves képzési programjára
A meghallgatásokra 2013. február 28. és március 08. között kerül sor az ország különböző városaiban. A meghallgatások tervezett helyszínei: Budapest, Salgótarján, Miskolc, Nyíregyháza, Kecskemét, Szeged, Pécs, Kaposvár, Győr, Zalaegerszeg, Felsőörs.
 
A szervezők azoknak a tehetséges, 12-20 év közötti fiataloknak a jelentkezését várják, akik a következő hangszereken zenélnek: gitár (klasszikus, jazz, basszus), bőgő, cselló, hegedű, brácsa, cimbalom, zongora, ütős (pl. dob, percussion, darbuka) vagy fúvós (pl. klarinét, trombita, szaxofon) hangszerek, továbbá nyitottak a jazzre, világzenére és klasszikus zenére. Olyan fiatalok is jelentkezhetnek, akik valamilyen hangszeren játszanak és e mellett szeretnének jazzéneket tanulni.
 
Jelentkezni a Snétberger Központ e-mail címén lehet: info [at] snetbergerkozpont.hu, a jelentkezés lap pedig megtalálható a Snétberger Központ honlapján.