Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Vállalkozói klubok középiskolásoknak | uSchool

Időpont: 2018. január 22 - június 3.
Jelentkezési határidő: 2018. január 21.
A uSchool 16-18 éves középiskolásoknak szóló, vállalkozói szemlélet és kompetenciák fejlesztésével foglalkozó képzés, heti rendszerességgel.

Meghosszabbított jelentkezési határidő! Új időpont: 2018. január 21.

Szeretnél változást hozni a világba? Érdekel a klímaváltozás, a technológiák, a Marsra való utazás, vagy épp bármilyen társadalmi probléma? Betegségeket gyógyítanál vagy hátrányos helyzetben lévő emberekkel foglalkoznál? Szeretsz játszani és/vagy utazni? Filmet forgatnál? Mindehhez szükséges tudnod, hogyan valósíts meg egy projektet! Az uSchool megtanít arra, hogyan tudsz megélni abból, amit szeretsz!

A uSchool egy modern szemléletű oktatási program, amely vállalkozói szemlélet és kompetenciák oktatásával az életre készíti fel a középiskolás diákokat. A uSchool abból a felismerésből indult, hogy a 21. századi munkapiacon és karrierben való sikerességhez más készségek kellenek, mint ezelőtt, és erre fel kell készíteni a fiatal generációt. Ezért tűzte ki céljául, hogy megtanítsa a középiskolás diákokat, hogyan tudják fenntartani magukat abból a tevékenységből, amit igazán szeretnek csinálni, és levetkőzzék a körülményeik teremtette korlátaikat.

A uSchool ingyenes képzést indít 2018-ban 16-18 éves diákok számára, csapatmunkában. A uSchool klubjai 2018 január végén kezdődnek, a program június elejéig tart. 2018-ban legalább 4 különböző klubban folynak a foglalkozások, ahol tapasztalt vállalkozók, nagy- és kisvállalati partnereink mentorálják a jelentkezőket. A klubokba témakörök iránti érdeklődés alapján lehet jelentkezni.

A döntőbe jutott csapatok prezentálhatnak a Brain Bar konferencia színpadán, a nyertes kijut Szlovéniába, a nemzetközi döntőre. A szlovén döntő nyertese pedig egyenesen az USA-ba.

Minden résztvevő nyer: felbecsülhetetlen értékű készségeket (csapatmunka, üzleti terv készítése, közönség előtti bemutatkozó beszéd stb), sikeres jövőbeli vállalkozókkal való kapcsolatokat, és leginkább azt, hogyan lehet kemény munka közben is jól érezni magad.


uSchool Klubhostok és témáik

  • Brit Kereskedelmi Kamara - Sharing economy, kommunikáció, smart city
  • KPMG - Környezetvédelemi és társadalmi fenntarthatóság
  • Heim Pál Alapítvány Alkotó tér - Oktatás, HR, Tréning, Pénzügyi tudatosság
  • Invendor Kft, - Digitális egészségügy, Life Science, Fitness, Egészséges életmód (Online klub)


Jelentkezés módja

Az alábbi jelentkezési form kitöltésével, ill. motivációs levél és rövid önéletrajz megküldésével a reka.oswald [at] invendor.hu címre. A jelentkezési form elérhető itt