Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Vedd kezedbe a jövő(de)t!

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 23.
Időpont: 2018. október 6. - 2019. január 31.
A United Way Magyarország egy különleges pályaorientációs lehetőség kínál középiskolásoknak, ahol vállalkozói csoportokban, céglátogatások során segítik a fiatalok önismeretét, valamint az életüket meghatározó döntéseket.

Középiskolás vagy és foglalkoztat a pályaválasztás?

Jó lenne előtte minél több szakmával megismerkedni, sőt akár vállalkozóként is próbára tenni magad? Akkor jelentkezz a United Way Magyarország középiskolásoknak szóló, ingyenes „Vedd a kezedbe a jövő(de)t! programjára”! Vegyél részt vállalkozói csoportokban, látogass meg izgalmas cégeket, hogy jobban megismerd önmagad és tudatosabban dönthess a jövődről!

Mi vár rád?

  • Részt vehetsz a United Way-uSchool Vállalkozói Klubok egyikében ahol a Design Thinking módszere segítségével csapatban dolgozhatsz egy szívedhez közel álló projekt megvalósításáért. Több mint 4 hónapon át, az ötlettől az üzleti tervig elsajátíthatod azt a tudást, ami egy vállalkozás, akár a saját vállalkozásod elindításához szükséges.
  • Megismerheted startupper és nagyvállalati mentorok karrierútjait és segítségükkel olyan 21. századi tudásra és készségekre tehetsz szert, amelyekre mindenképpen szükséged lesz majd, akár vállalkozóként, akár munkavállalóként képzeled el magad.
  • Munkahelylátogatások, job shadowing lehetőségek nagyvállalatoknál és startupoknál.
  • Inspiráló közösség.

Olyan 16-19 éves, középiskolás fiatalok jelentkezését várják akik hetente legalább 4 extra órát tudnak fektetni a saját fejlődésükbe. A klubok ingyenesek, a jelentkezéshez mindössze egy jelentkezési lapot kell kitölteni, és egy önéletrajzot elküldeni. 

További részletek a programról és a jelentkezésről itt!