Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

FORMÁLD A VILÁGOD! Szabadfogású Számítógép Verseny 2020

Pályaművek benyújtása: 2020. szeptember 28.
Fiatalok figyelem! Fókuszban a kreativitás! Digitális megoldások versenye

A szabadfogású verseny lényege, hogy nem egy adott kategóriára, témacímre kell kidolgozni a pályamunkát, hanem bármely problémára, annak megoldására digitális megoldást kell találnotok.

Nevezni bármely digitális eszközzel készült alkotással lehet: animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. 
Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet.

Kik jelentkezhetnek a versenyre? A versenyre egyénileg vagy csapatban is lehet nevezni azoknak, akik 2020. december 31-ig nem töltik be a 19. életévüket.

A nevezés lépései:
• ellenőrizd, hogy megfelelsz-e a nevezési feltételeknek
• regisztrálj a www.verseny.c3.hu oldalon
• töltsd fel a pályamunkád/pályamunkáidat
• töltsd le a nevezési lapot, nyomtasd ki és aláírva küldd be a honlapon vagy postán (ezzel hitelesíted a nevezésed)!

Díjazás: a zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

C3 Alapítvány a vírus nyomán hirtelen beköszöntött helyzetben egy digitális műhely kialakításán munkálkodott. A műhely keretében létrejött alkotások az intenzív digitális lét és az unalom szülte kreativitás kombinációját tükrözik. A fiatalok szinte bárki által megvalósítható, digitális 'világformáló' technikákat mutatnak be.