Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Hegyi Judit Mária

Munkakör: 
Egri Balassi Bálint Általános Iskola Tinódi Sebestyén Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskolája - angol tanár, tanító, fejlesztő pedagógus, inkluzív nevelés tanára, minősítési és tanfelügyeleti szakértő

Milyen elvárásokkal jelentkeztél a tutori szerepre?
A tutori szerepet egy izgalmas kihívásnak tartom. Az elkövetkezendő egy évben tartalommal megtölteni a tutoráltjaimmal közösen fogjuk, melynek során együtt alakulunk, fejlődünk egymás által.

Miért tartod fontosnak az egyéni segítségnyújtást a tehetséges fiatalok számára?
Több mint 25 éve dolgozom pedagógusként, ötödik éve mesterpedagógusként. Mindig kerestem az olyan gyermekeket, akikben lehetőséget, ígéretet láttam arra, hogy valami kiemelkedőt hozhassanak létre. Szeretnék az a támogató felnőtt lenni tutoráltjaim számára, aki segíti őket tehetségük kibontakoztatásában, kiteljesedésében. Tutorként alapvető feladatomnak tekintem, hogy segítsem a gyerekeket a megfelelő társas kapcsolatok kialakításában, személyiségük fejlesztésében, hogy kellő önbizalommal, egészséges önértékeléssel rendelkezzenek, melyek közelebb viszik őket céljaik eléréséhez.

További gondolatod, amit fontosnak tartasz a tutorálással kapcsolatosan:
Azon leszek, hogy megtaláljam minden tutoráltamhoz a hozzá vezető utat, minél alaposabban megismerjem céljait, erősségeit, fejlesztendő területeit. Szeretném ezt az egy évet a lehető leghasznosabban, sok-sok közös élménnyel, szép pillanatokkal megtölteni mindannyiunk épülésére.