Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kaizer Petra

Munkakör: 
Nagypeterd-Rózsafai Általános Iskola - Tanító
Angol, ének műveltségterület

• Milyen elvárásokkal jelentkeztél a tutori szerepre?
Elvárásaim nem voltak, inkább a kíváncsiság és az új lehetőség domináltak a jelentkezésnél. Kíváncsi voltam, mennyiben tud egy tutor hozzájárulni egy tehetséges fiatal sikeres előrelépéséhez és vártam az új lehetőséget, mely során hasznosítani tudom eddig szerzett tapasztalataimat a tehetséggondozásban valamint nem utolsósorban új ismeretségeket tudok kiépíteni ezáltal ahhoz, hogy a továbbiakban is támogatni tudjam a tehetséges fiatalokat.

Miért tartod fontosnak az egyéni segítségnyújtást a tehetséges fiatalok számára?
Az egyéni segítségnyújtás azért fontos, mert az iskolákban a pedagógusok nem tudnak minden egyes gyermekkel ugyanúgy foglalkozni, hiszen erre sem idejük, sem lehetőségük nincs. Minden gyerek egy egyéniség, minden gyerekhez másképp kell szólni és másképp kell velük foglalkozni. Ezért fontos, hogy a tanulók életében legyen valaki, aki csak velük fogalkozik és az ő igényeiknek megfelelően tud segíteni, hiszen csak így tud egy gyerek maximálisan kiteljesedni.

• További gondolatod, amit fontosnak tartasz a tutorálással kapcsolatosan:
Hiszem, és remélem, hogy tutorként tudok segíteni a hozzám tartozó tehetségígéreteknek, hogy kiteljesedjenek és ne kallódjanak el.

Adatlap: