Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

3,2,1... Forog?

Beadási határidő: 2014. február 28., éjfél
Elindult a TudásFeltöltés 2.0 vetélkedő, a pályaművek beküldési határideje: február 28.
A MATEHETSZ Tehetséghidak Programja, az OTP Fáy Alapítvány és a Tudástársadalom Alapítvány ismét tudományos vetélkedő játékot indít középiskolások és szakiskolások számára. A TudásFeltöltés programjának fókuszában tudománnyal kapcsolatos érdekességek kreatív vizuális megjelenítése áll. Kamerákat, mobilokat elő!
 
A TudásFeltöltés 2.0 vetélkedőre tudományos témájú, 5 perces videókkal lehet pályázni 3 fős kreatív csapatokban. A vizuális anyagok témája lehet bármilyen természettudományos, bölcsésztudománnyal kapcsolatos vagy  társadalomtudós kísérlet, összefüggés vagy éppen egy-egy izgalmas jelenség. Az elmúlt két év témái remek inspirációt nyújtanak. Mutattak már be kisfilmet a barátság szociológiai kutatásáról, a diploma versus kapcsolati tőke kérdésköréről, vagy éppen a napelemek fejlesztéséről. 
 
A technika ma már nem lehet akadály, akár kézikamerával, tablettel vagy a legegyszerűbb mobiltelefonnal is lehet rögzíteni a videoanyagot. A kész pályamunkát a www.tudasfeltoltes.hu honlapra kell feltölteni 2014. január 31. éjfélig. A publikált videómunkákra a weboldalon keresztül lehet szavazni. A tíz legnépszerűbb kisfilm alkotócsapata és a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt további három videó stábja a döntőbe jut.  A legügyesebb alkotók tudományvizualizációs és kommunikációs tréningen mélyíthetik tovább tudásukat, mely nagy segítség lesz számukra a nagy márciusi döntő megmérettetése során, ahol az elismerés mellett értékes nyereményekkel gazdagodnak a nyertesek.
 
A tárgyjutalmak mellett tudományos utazás és különdíjak sora várja a bátor és kreatív jelentkezőket. 
Forog?
 
További részletek: www.tudasfeltoltes.hu, www.facebook.com/tudasfeltoltes