Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

2% a tehetségekért

2015. május 24.

Támogassa adója 1+1%-ával a MATEHETSZ munkáját és a Nemzeti Tehetség Programot! Ne feledje, a rendelkező nyilatkozatot akkor is kitöltheti, ha munkáltatója vagy a NAV készíti el adóbevallását!

Közeleg május 20-a, a személyi jövedelemadó éves bevallásának időpontja. Magyarország nem bővelkedik ásványkincsekben, energiahordozókban. A mi egyik legfontosabb erőforrásunk a tehetség. A tehetség felismerését, kibontakozását, támogatását ezért minél több eszközzel kell segítenünk. Ennek a tevékenységnek ad keretet és forrást a Nemzeti Tehetség Program.

FELAJÁNLÁS A NEMZETI TEHETSÉG PROGRAM JAVÁRA

NTP_72_RGB

Minden adófizető állampolgárnak, így Önnek is lehetősége van arra, hogy támogassa a magyar tehetségeket. Eddig is sokan döntöttek ennek a kiemelt kormányzati célkitűzésnek a támogatása mellett, így a 2014. évi Nemzeti Tehetség Program pályázati kiírásainak finanszírozására közel 1,4 milliárd forint gyűlt össze a személyi jövedelemadó 1%-okból.

Célunk, hogy a források minél nagyobb része jusson közvetlenül a tehetségek felismerésére, gondozására, támogatására. Óvodai, általános és középiskolai, főiskolai és egyetemi programokat, civil kezdeményezéseket támogatunk pályázati formában.

Rendelkezzen Ön is adója 1+1%-áról! Amennyiben fontosnak tartja a hazai tehetségek támogatását, kérjük, ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára!

A hazai tehetség felkarolása közös ügyünk. Segítsük együtt a magyar tehetségeket!

A Nemzeti Tehetség Program technikai száma: 1823

Bővebb információ: http://1823.hu/ és http://tehetsegprogram.tehetseg.hu/


FELAJÁNLÁS A MATEHETSZ JAVÁRA

A Nemzeti Tehetség Program mellett az adó másik 1%-a valamely civil szervezet támogatására fordítható: a sok jótékony célú szervezet között megtalálhatja a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségét is, amely a teljes befolyt összeget ifjú tehetségek számára ajánlja fel. A MATEHETSZ közhasznú civil egyesület számlájára beérkező adóforintokból évről-évre ösztöndíjban részesítjük a Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok által felfedezett tehetséges fiatalokat. A „Felfedezettjeink” pályázat eredményhirdetésére hagyományosan minden év márciusában, az Országos Tehetségnapon kerül sor.
Köszönjük felajánlását!

matehetsz205

A MATEHETSZ adószáma: 18191822-1-43

Bővebb információ: http://matehetsz.hu/ és http://tehetseg.hu/felfedezettjeink


NYOMTATVÁNY

Az 1+1% fölajánlásához szükséges nyomtatvány kitöltött változata alább elérhető.