Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Elismerések kiemelkedő innovációs tevékenységért az oktatás terén

2017. június 29.

Elismerő oklevelet adtak át a Matehetsz részére 2017. június 27-én, az ELTE PPK oktatási innovációs napján 

Az Innova-kutatás egyik állomásaként rendezték meg 2017. június 27-én azt a konferenciát, ahova azokat az intézményeket és szervezeteket hívták meg, amelyek az Innova-kutatás adatai szerint több, mint 5000 adatközlő oktatási intézmény/szervezet közül a legmagasabb szintű innovációs aktivitást mutatták. Ezeknél a szervezeteknél volt a kutatásban használt összetett innovációs mutató a legmagasabb.

Az ELTE PPK-n megrendezett oktatási innovációs napon 26 intézmény és szervezet mutatta be saját innovációs tevékenységét. A szervezeteket az oktatási rendszer különböző szintjein működő intézmények: óvodák, általános iskolák, középiskolák, felsőoktatási intézmények szervezetei egységei, civil szervezetek és piaci képzők vezetői vagy általuk felkért munkatársak képviselték. A résztvevők több csoportban prezentációk keretében mutathatták be aktuális tevékenységeiket, ezzel is inspirálva egymást a további innovációs aktivitásra. 

Az innovációs nap keretében a kimagaslóan innovatív intézmények és szervezetek elismerő oklevelet vehettek át Brassói Sándortól, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettesétől és Halász Gábortól, az Innova-kutatás vezetőjétől.