Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Felfedezettjeink 2014

2013. december 17.

Idén negyedszer jelenik meg a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Felfedezettjeink pályázata. 

Idén negyedszer jelenik meg a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Felfedezettjeink pályázata. Az évek alatt a pályázat segítségével számos fiatal jutott anyagi, vagy eszközbeli támogatáshoz. A pályázat rangját emeli, hogy a korábbi díjazottak később további rangos elismerésekben részesültek. Ezúton gratulálunk:
 
Batta Eszternek (Felfedezettjeink 2012), aki 2013 tavaszán az 50 tehetséges magyar fiatal program egyik kiválasztottja lett, valamint a Sixay Furniture „Pimp my Desk” pályázatának nyertese és közönségdíjasa is lett egyben, munkái megjelennek Kölnben, a világ egyik legfontosabb bútor- és design kiállításán.
 
Vámi Tamás Álmosnak (Felfedezettjeink 2012), aki 2013-ban már diákmentorként is bekapcsolódott a Tehetséghidak Program munkájába és a MOL Új Európa Alapítványának a Klasszis kategóriában díjazott 10 fiatal egyike lett.
 
Szokolay Ádám Zsoltnak (Felfedezettjeink 2013), akit 2013 őszén Junior Prima díjra jelöltek.
 
Gledura Benjáminnak (Felfedezettjeink 2013), aki 2013-ban a Tehetséghidak Program Határtalan lehetőségek pályázattal jutott el kvalifikációs versenyekre és elnyerte a FIDE mester sakkozó címet.