Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Január 8-áig lehet nevezni a 23. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyre

2013. november 9.

A versenyzők egyénileg vagy párban indulhatnak, amennyiben még nem kezdték meg felsőoktatási tanulmányaikat. A nyeremények különböző összegű ösztöndíjak, továbbá egyösszegű díjak a Magyar Innovációs Szövetségtől.

Az első 3 helyezettek 30 többletpontot kaphatnak a felsőoktatási felvételi eljárásban. A legjobb három pályázat lehetőséget kap 2014. szeptember 19-24. között Varsóban, az Európai Unió által, 37 ország részvételével rendezendő európai döntőn való részvételre, ahol további értékes pénz- és különdíjakat (3500-7000 euró) lehet nyerni.
 
Pályázni lehet műszaki, természettudományi, környezetvédelmi, informatikai, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével. Továbbá lehet pályázni a National Instruments myDAQ nevű termékének újszerű, sehol máshol nem alkalmazott, használt vagy publikált mérési vagy adatgyűjtési eljárásának kidolgozásával, illetve konkrét gyakorlati feladatok megoldására irányuló alkalmazással is.
 
A versenyen bármilyen egyéb versenyre vagy pályázatra készített pályamunkával, ill. műszaki alkotással is részt lehet venni.