Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Mentor Oscart kapott a debreceni tehetséggondozó program

2014. február 17.

Február 4-én Budapesten a 6. Magyarországi Coaching Konferencia keretében ünnepélyesen átadták a nyerteseknek a Mentor Oscar-díjat.

Az elismerést immár hagyományosan, évente, a mentorprogramjukkal a legjobb eredményeket elérő vállalatok, felsőoktatási intézmények, szervezetek kapják. Az idén először díjazott felsőoktatási kategóriában az első helyezést megosztva a Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programja (DETEP), és az AIESEC nemzetközi diákszervezet nyerte el.

A Mentor Oscart hagyományteremtő céllal hozták létre olyan szervezetek, amelyek fontosnak tartják a munkatársközpontú, támogató és ugyanakkor eredményorientált vezetői szemlélet meghonosítását és elismerését. A magas pénzösszeggel és szakmai elismeréssel járó díjat mind a közszférában, mind pedig az üzleti élet egyéb területein tevékenykedő szervezetek kaphatják.

A DETEP 2008 óta támogatja az egyetemi hallgatókat. Akik a kötelező tantárgyakon túl szeretnének elmélyedni szakterületükön, azok ösztöndíj keretében kapnak segítséget ehhez. A program célja, hogy segítse a hallgatók bejutását a mesterképzésre és a PhD képzésbe, távolabbi cél pedig a legtehetségesebb hallgatók egyetemi oktatókká/kutatókká válásának támogatása, tudományos utánpótlás nevelése.

Szeretettel gratulálunk debreceni kollégáinknak!