Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Virtuózok 2018

Jelentkezési határidő: 2018. február 9.
Idén tavasszal is folytatja komolyzenei tehetségkutató műsorát az MTVA.

A Virutózok műsor célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a klasszikus zenét és fiatal komolyzenei tehetségeket fedezzen fel. Ismét várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik kiválóan játszanak a klasszikus zene hangszereinek egyikén, vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. Egyúttal visszavárják azokat a versenyzőket is, akik az előző három sorozatban, a válogató műsorok során nem jutottak tovább, és ismét szeretnék magukat megmérettetni.

A jelentkezés menete

A jelentkezés a mediaklikk.hu/virtuozok oldalon keresztül történik, az ott található online jelentkezési adatlap kitöltésével és egy videó feltöltésével a Jelentkező által előadott zeneműről. Fontos, hogy a Jelentkező által feltöltött videó kép- és különösen hangminősége a produkciójának megítélése szempontjából a lehető legmegfelelőbb legyen.

A kiskorú jelentkezőknek szülői beleegyező nyilatkozatot is csatolniuk kell.

A regisztrációhoz minden segítséget megad a weblap útmutatója. 

A jelentkezés lezárása után előreláthatólag 2018. március 3-4. között előzetes meghallgatásokra kerül sor Budapesten. Azok a Jelentkezők, akik az egyéni meghallgatáson továbbjutnak, a műsor válogatóműsoraiban már részt vesznek.

A Virtuózok 2018 tavaszán lesz látható a Duna Televízión.